Obecnie szukam skanera kodów, który może odczytywać i resetować kody dla mojego Maserati Levante z 2019 roku. Polecane są rekomendacje, z góry dziękuję!
Zobacz mój post poniżej. Otofix D1 Lite firmy Autel (świetna nazwa w diagnostyce pojazdów). Na Amazon za 319 $. Również dobrze oceniany na YouTube. Użyłem go z moim Levante 2023, nawet omija bramę bezpieczeństwa, ale musisz zarejestrować się w AutoAuth.Szukam obecnie skanera kodów, który może odczytywać i resetować kody dla mojego Maserati Levante 2019. Polecane są mile widziane, z góry dziękuję!
Cześć, użyłem tego skanera do tego, działał świetnie utel Dwukierunkowy skaner OBD2 MaxiCOM MK808ZZobacz mój post poniżej. Otofix D1 Lite firmy Autel (świetna nazwa w diagnostyce pojazdów). Na Amazon za 319 $. Również dobrze oceniany na YouTube. Użyłem go z moim Levante 2023, nawet omija bramę bezpieczeństwa, ale musisz zarejestrować się w AutoAuth.
Cześć, kupiłem ten skaner do mojego Levante z 2021 roku i działa jak urok - Skaner Autel MaxiCOM MK808S: 2025 Narzędzie dwukierunkowe na Amazon, było warte swojej cenyObecnie szukam skanera kodów, który może odczytywać i resetować kody dla mojego Maserati Levante z 2019 roku. Polecane są mile widziane, z góry dziękuję!