Mam 2019, którego kupiłem od dealera około 1,5 roku temu, z przebiegiem 15 tys. mil i pełną gwarancją CPO, jeździłem nim rok bez żadnych problemów, potem pewnego dnia wydał dziwny, klikający dźwięk z tyłu, który podniósł się do najwyższej pozycji, a następnie zapaliła się kontrolka zawieszenia pneumatycznego, zawiozłem go do warsztatu, jak tylko mieli czas, co było około tygodnia później, mieli go 2 tygodnie (do tej pory) i obiecują, że będzie gotowy w poniedziałek, ale nie mogę narzekać, ponieważ dali mi załadowany samochód zastępczy '22 Ghibli Modena i powiedzieli przepraszam, że się to stało, zrobimy co w naszej mocy, proszę cieszyć się tym samochodem w międzyczasie. Powiedzieli, że opóźnienie było dwojakie, zgoda korporacji na zamówienie wszystkich części, a następnie części zajęły trochę czasu. Miałem 4 Masis w ciągu ostatniej dekady lub tak, Cambio, Ghibli, GT i teraz tego Levante. Wszystkie świetne samochody, ale naprawdę kocham, kocham, kocham tego "trucka", wcześniej byłoby miło, ale jak ktoś powiedział w wątku, być może części są trochę trudniejsze do zdobycia, ponieważ nie jest to powtarzający się problem, dla mnie Levante w tym rzadkim przypadku jest warte czekania i dealer dobrze się tym zajął. Kiedy znów będzie w moich rękach i będę miał okazję nim pojeździć, ponownie go opublikuję. Życzę innym tutaj szybkiego powrotu do zdrowia.
Szybka aktualizacja tutaj, 20/3, dostałem go dzisiaj z powrotem, więc dzień 1 po 2 tygodniach w warsztacie, działa jak marzenie, zawieszenie (i ciężko nad nim dzisiaj pracowałem), działa idealnie.